medische fitness

Medische Pilates

In onze oefenzaal trainen wij in kleine groepen van maximaal tien personen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Hierdoor is er letterlijk en figuurlijk veel ruimte voor persoonlijke begeleiding met veel aandacht voor individuele klachten en beperkingen.
In deze les wordt de nadruk gelegd op de core stability en wordt er gewerkt aan verbetering van houding, lenigheid en stabiliteit.

Medische fitness

Sporten en bewegen is van groot belang voor uw gezondheid. Door te sporten voelt u zich fitter, heeft u minder last van lichamelijke klachten en kunt u in sommige gevallen beter omgaan met bijvoorbeeld een chronische ziekte. Verantwoord sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding kunt u bij Fysio Fitness Visscher. Wij bieden u een manier om zelf te sporten en te trainen onder persoonlijke begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.
Om voor u het beste trainingsprogramma te bepalen, wordt u nauwlettend gevolgd. Dat begint al bij de intake. Deze intake bestaat uit een individueel gesprek met een fysiotherapeut, waarin o.a.  uw gezondheid in kaart wordt gebracht en uw trainingsdoelen worden besproken zodat er een op maat gemaakt programma kan worden gemaakt.

Medische fitness is geschikt voor iedereen die:

  • vanwege een lichamelijke klacht of beperking extra begeleiding nodig heeft bij het sporten
  • actief wil herstellen van een blessure of na een operatie
  • last heeft van gebrek aan conditie of uithoudingsvermogen als gevolg van reumatische, neurologische of andere chronische aandoeningen

Overzicht lestijden: Voor een actueel overzicht kunt u contact op nemen via het contactformulier of 0346 212 412.