eGym PREMIUM

Nieuw bij Fysio Fitness Visscher eGym PREMIUM

Vanaf 16 oktober 2017 gaan we onze eGym uitbreiden met eGym Premium.
Met deze intelligente trainingssoftware van eGym Premium krijg je alle voordelen van het trainen met de eGym maar dan met nóg meer mogelijkheden!
Maak persoonlijke trainingsschema’s, train volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis en houd je vooruitgang bij met gedetailleerde analyses.

Voor meer informatie klik hier

Nieuwe collega gezocht!

Fitness instructeur (m/v) Fysio Fitness Visscher

Algemene werkomschrijving:

Fysio Fitness Visscher is op zoek naar een enthousiaste, flexibele en stressbestendige collega met ervaring in de fitness, die ons team wil komen versterken. Heb jij een passie voor sport en fitness en vind jij het leuk om mensen te begeleiden en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Kun je goed samenwerken binnen een team en weet je van aanpakken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Plaats in de organisatie:

De medewerker valt onder de verantwoording van de manager fitness & groepslessen

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

*Begeleider op de fitness vloer
*Geven van sociale en professionele aandacht aan leden
*Testen en meten van conditie en gezondheid van (nieuwe) leden
*Opstellen en/of bijstellen van fitnessprogramma’s voor leden
*Geven van buikspierkwartiertjes
*Groepsles geven is een pre! Denk aan spinning en circuittraining of Yoga en Pilates

Functie-eisen:

Fitvak A
*Ervaring als fitness instructeur
*Overdag / ’s avonds en in het weekend kunnen werken.
*Minimaal MBO werk- en denk niveau
*Leeftijd tussen de 20 en 45 jaar is een pre
*Woonwerk afstand binnen een straal van 10 kilometer is een pre

Stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar nicole@ffvisscher.nl

Trainingsschema

 Trainingsschema

Voor optimaal resultaat wordt bij aanmelding een uitgebreid intake gesprek gehouden en wordt er een fitheidstest afgenomen. Allerlei aspecten komen aan de orde; doelstellingen, oude blessures, klachten etc. Uit de fitheidstest wordt uw huidige fitheid afgeleid waarna er een trainingsprogramma op maat gemaakt wordt. Om de 4 tot 6 weken heeft u contact met uw trainer om door te nemen of uw trainingsschema nog wel voldoende belastend is. Indien nodig optimaliseren we uw schema.

Fitness apparatuur

 

Fitness apparatuur Fysio Fitness Visscher volgt de laatste trends en heeft fitness experts in huis die ervoor zorgen dat het trainingsaanbod altijd actueel blijft. Wij hebben de nieuwste en meest innovatieve fitnessapparatuur van Egym, Technogym en Matrix Fitness. Maar veel belangrijker nog, het is makkelijk in gebruik, dus je kan er zo mee aan de slag! Nieuw bij Fysio Fitness Visscher eGym.

 

Fitness & Voeding

Fitness & voeding

Fysio Fitness Visscher gaat een samenwerkingsverband aan met Mike Both van Eat to Move!

Wil jij graag blijvend afvallen? Wil jij je fitter en gezonder voelen? Of heb je andere voedingsgerelateerde vragen? Eat to Move helpt jou graag bij het realiseren van jouw doelen op het gebied van voeding en training.

Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend orienterend gesprek via https://eattomove.fit/contact/ of telefonisch contact opnemen met Mike Both 06-4234 1774

 

Body & Mind

Body & Mind is goed voor lichaam en geest. Je ademhaling is hierbij erg belangrijk, net als de uitlijning van je lichaam in elke houding. Kracht en lenigheid worden beide getraind. Je brengt ook je gedachten tot rust. Hoe vaker je het doet, hoe meer je het meditatieve, rustgevende effect voelt. In het begin is het hard werken, maar oefening baart kunst. Body & Mind lessen brengen je in balans. Gun jezelf aandacht en positieve energie. Body & Mind is voor iedereen. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn.

 

Bootcamp training

 Bootcamp training is, in groepsverband, werken aan je eigen lichaam.
Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen buiten, in de frisse lucht. Bij de bootcamp trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid.

 

Kickboxen

Kickboxen is de groepsles waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. Tijdens deze groepsles leer je gevechtstechnieken én werk je aan je conditie. Zo sla je dus twee vliegen in één klap! Doormiddel van diverse trap- en stoottechnieken train je de explosiviteit en kracht van je spieren, terwijl je optimaal calorieën aan het verbranden bent! De lessen zijn zowel toegankelijk voor mannen als voor vrouwen. Kickboksen is dus de ideale les wanneer jij wilt afvallen of aan je conditie wilt werken.

 

eGym

eGym 

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen? Maak kennis met de eGym.

Niet goed? Geld terug Garantie!