GEZOCHT!

GEZOCHT!!!
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste, flexibele collega fysiotherapeut
voor een zwangerschapswaarneming
in de periode 01-07-2019 tot 01-01-2020.

Bij voorkeur iemand met affiniteit voor schouder en orthopedie.
Vind jij het leuk om afwisselend te werken in een gezellig team en ben je pro-actief?  Dan zoeken wij jou!

Fitness instructeur gezocht Fysio Fitness Visscher

Ben jij energiek en enthousiast en vind je het leuk om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen? Wij zijn opzoek naar een fitness instructeur (m/v). Iemand die ook een groepsles kan geven is een pre! Denk aan spinning, yoga en pilates.

Defensie infodagen Zaterdag 7 April en Zondag 8 April Fysio Fitness Visscher

 

Defensie Info Dagen Midden Nederland bij Fysio Fitness Visscher. Een UNIEK evenement dat zal plaatsvinden op 7 en 8 april bij ons op de Ruigenhoeksedijk in Groenekan. Deze Infodagen zijn bedoeld om mensen een goed beeld te geven van het werken en leven bij Defensie. Daarbij kan men kennismaken met ons personeel en materieel (static show) en is er een voorlichting over wat men moet kunnen om te mogen werken bij Defensie. Ook gaan we samen sporten om te kijken waar men fysiek en mentaal toe in staat is. Wanneer men wilt deelnemen aan deze is dagen is het noodzakelijk dat men zich opgeeft via https://werkenbijdefensie.nl/infodag/defensie-infodag-midden-nederland-304123.html
Er kunnen maximaal 200 kandidaten mee doen en men moet tussen de 16,5 en 27 jaar zijn.

De static show is echter vrij te bezoeken en leuk voor jong en oud! er zijn tal van activiteiten. Zo komen er voertuigen van alle onderdelen van Defensie. Denk hierbij aan de Landmacht, Luchtmacht, De Marine en De Marechaussee. Zo is er een escape room, een broekhanginstallatie, schietcontainer, bootcamp, een voorstelling met getrainde Defensie honden en kun je op de foto met een echte CV90 (rupsvoertuig) of een KMAR motor en nog veel meer.

Kortom, kom dat zien!

Nieuw Total Body Workout

Conditie is belangrijk maar net zo belangrijk is om te zorgen voor met name een goede core- stability (rompstabiliteit). De nadruk in de les ligt dan ook op training van de romspieren (niet alleen de buik, maar ook de rug en het bekken). Door een goede core-stability kunnen blessures en rugklachten voorkomen worden.  Door in groepsverband te trainen hoef je niet telkens de zelfdiscipline op te brengen om dat rondje te gaan hardlopen en daarna nog naar de sportschool te gaan voor je oefeningen. We motiveren elkaar in de groep en proberen onze eigen lat telkens iets hoger te leggen. De les is verdeeld in een conditioneel gedeelte (een wisselend programma van steps, low- en high impact, body combat,ski-oefeningen, etc), een gedeelte dat is gericht op spiertraining en een cool down.

 

Schrijf je nu in op de les via de app of via de website!

De Les wordt gegeven op Dinsdag avond om 18:30

Tot dan!

eGym PREMIUM

Nieuw bij Fysio Fitness Visscher eGym PREMIUM

Vanaf 16 oktober 2017 gaan we onze eGym uitbreiden met eGym Premium.
Met deze intelligente trainingssoftware van eGym Premium krijg je alle voordelen van het trainen met de eGym maar dan met nóg meer mogelijkheden!
Maak persoonlijke trainingsschema’s, train volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis en houd je vooruitgang bij met gedetailleerde analyses.

Voor meer informatie klik hier

Trainingsschema

 Trainingsschema

Voor optimaal resultaat wordt bij aanmelding een uitgebreid intake gesprek gehouden en wordt er een fitheidstest afgenomen. Allerlei aspecten komen aan de orde; doelstellingen, oude blessures, klachten etc. Uit de fitheidstest wordt uw huidige fitheid afgeleid waarna er een trainingsprogramma op maat gemaakt wordt. Om de 4 tot 6 weken heeft u contact met uw trainer om door te nemen of uw trainingsschema nog wel voldoende belastend is. Indien nodig optimaliseren we uw schema.

Fitness & Voeding

Fitness & voeding

Fysio Fitness Visscher gaat een samenwerkingsverband aan met Mike Both van Eat to Move!

Wil jij graag blijvend afvallen? Wil jij je fitter en gezonder voelen? Of heb je andere voedingsgerelateerde vragen? Eat to Move helpt jou graag bij het realiseren van jouw doelen op het gebied van voeding en training.

Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend orienterend gesprek via https://eattomove.fit/contact/ of telefonisch contact opnemen met Mike Both 06-4234 1774

 

Body & Mind

Body & Mind is goed voor lichaam en geest. Je ademhaling is hierbij erg belangrijk, net als de uitlijning van je lichaam in elke houding. Kracht en lenigheid worden beide getraind. Je brengt ook je gedachten tot rust. Hoe vaker je het doet, hoe meer je het meditatieve, rustgevende effect voelt. In het begin is het hard werken, maar oefening baart kunst. Body & Mind lessen brengen je in balans. Gun jezelf aandacht en positieve energie. Body & Mind is voor iedereen. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn.