personaltraining

Fysio Fitness Visscher is een samenwerking aangegaan met Peaktime.
Zij verzorgen bij ons de Personal training.

Iedereen wil lekker in zijn vel zitten en probeert zijn lichaam gezond te houden en meer vitaliteit te geven. Maar op eigen kracht de discipline opbrengen om iedere keer weer te gaan trainen en de lat steeds hoger te leggen, dat vergt heel veel motivatie en doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd zullen eetgewoonten moeten veranderen, waarbij een verantwoorde voeding nog  belangrijker is dan de training. Om werkelijk een optimaal resultaat te boeken is een flinke en regelmatige steun in de rug nodig waarmee u in staat wordt gesteld de doelstellingen stap-voor-stap te bereiken.

Een specialist die u op professionele, verantwoorde, veilige en enthousiasmerende wijze helpt om uw persoonlijke wensen tot een succes te maken! Rekening houdend met uw conditie en de tijden waarop u kunt trainen. Bovendien haalt uw trainer het optimale rendement uit uw trainingen dan wanneer u dit alleen zou moeten doen. Samenwerken aan uw succes is voor de personal trainer-coach de ultieme opdracht en uitdaging!

HET PEAKTIME STAPPENPLAN

INTAKE

Bij de eerste kennismaking met uw personal trainer-coach maakt u uw wensen kenbaar. Tijdens dit intakegesprek zal in goed overleg een plan van aanpak worden gemaakt, waarbij de door u bepaalde doelstellingen worden vastgelegd. Wat later volgt een onderzoek omtrent uw lichamelijke gesteldheid, waarbij uw algehele conditie wordt getest , uw bloeddruk , vetpercentage en gewicht worden gemeten. In samenwerking met een fysio/manueel therapeut wordt ook gekeken of uw lichaam zwakke plekken vertoont waarmee we rekening moeten houden. Hierdoor kunnen we blessures voor zijn en uw lichaam op de zwakke plekken sterker maken.

TRAININGSSCHEMA

Aan de hand van deze meetgegevens en uw doelstellingen wordt een trainingsschema ontwikkeld. Daarbij zal de personal trainer-coach u vertellen welke dingen u moet doen of juist moet nalaten om dit trainingsschema tot een succes te maken. Vervolgens worden met u de gewenste trainingstijden en de locatie(s) vastgelegd (in de fitnesscentra, sportscholen, bij u thuis of in de buitenlucht).  PeakTime PersonalTraining zorgt ervoor dat u wordt getraind op een veelzijdige manier waarbij coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen, balans, snelheid , flexibiliteit maar ook uw doorzettingvermogen wordt vergroot. Variatie en uitdagende trainingen zijn daarbij vanzelfsprekend.

VOORTGANSCONTROLES

U wordt voortdurend door uw personal trainer-coach gestimuleerd en gecontroleerd om uw trainingsprogramma tot een goed einde te brengen. Hij zal ingrijpen daar waar hij het nodig acht. Zo alleen haalt hij het beste uit u naar boven en worden de door u gestelde doelen bereikt. U zult zich straks een geheel ander en gelukkig mens voelen. Heel veel succes!

Kijk voor meer informatie op :  http://peaktimepersonaltraining.nl